La diferència entre un DJ i un Showmann

dj para eventos en tarragona

Com bé sabeu, Show Events, empresa de DJ i música per esdeveniments a Tarragona, ens definim com a Showmans, però no és la primera vegada que ens pregunten la diferència que hi ha amb un DJ, i per això volem donar valor a la figura del showman i a diferenciar-ho. Continua llegint per assabentar-te’n.

Què és un Showman?

Per posar-nos amb context, segons el diccionari un Showman és un “presentador o animador d’un espectacle o número, en especial si intervé en ell com l’estrella i si és expert o famós.” Nosaltres ens quedem amb la primera part de la definició, som persones o animadors que formem part d’un esdeveniment i ens deixem la pell per convertir-lo en una autèntica festa i compartir la nostra passió per la música amb tots els convidats.

I ara vindria la pregunta, llavors no sou DJ’s? Clar que sí! Una cosa no invalida l’altre. Introduïm la festa amb una selecció i una barreja de la música d’altres compositors o artistes pel públic a través d’un equip tècnic especialitzat. Som la combinació perfecta: Utilitzem la música personalitzada per a cada esdeveniment i ho convertim en un autèntic SHOW, convertint-nos en showmans del teu esdeveniment! 

Quan contractar un showman? 

Ara que ja saps la diferència entre un DJ i un Showman, la pregunta del milió. Per quins esdeveniments pots contractar-lo? La resposta és a tots. Tant per a bodes com per un esdeveniment d’empresa, per una festa d’un amic, un esdeveniment especial, el que sigui. Si vols que sigui una festa per recordar, contracta un Showman. 

ShowEvents s’adapta a qualsevol esdeveniment. Podem desplaçar-nos per tota la província de Tarragona inclús la de Huesca. Anem allà on la música ens cridi. Portem el nostre equip de DJ per bodes a Tarragona, per esdeveniments d’empreses o per qualsevol moment, agafem l’equip de DJ professionalsla il·luminació i el muntatge pels esdeveniments que contractis, ens posem els cascos i SHOW MUST GO ON!

diferència entre showman i dj

Una vegada enteneu perquè ens considerem Showmans i teniu un esdeveniment pròxim i us agradaria contractar un equip de música i encara tens dubtes, podeu consultar les preguntes més freqüents que ens solen fer i si, tot i això tens més dubtes, contacta’ns per Whatsapp o envia’ns un formulari de contacte, estarem encantats de poder ajudar-vos i sobretot de crear un show al teu esdeveniment.

Open chat