MUNTATGES D’ESDEVENIMENTS A TARRAGONA

quins muntatges oferim?

L’equip de música per festes i esdeveniments a Tarragona, cada any renovem els nostres muntatges, cada any ens agrada variar una miqueta les formes i els efectes dels muntatges. I, per això aquest any estem treballant amb dos formats diferents: els muntatge standard i el muntatge superior. 

Els nostres esdeveniments sempre són personalitzats al 100% per les nostres parelles, empreses o clients: estils musicals diferents, l’espai, decoració, extres, temes més tècnics, entre altres opcions.

MUNTATGE STANDARD

El nostre muntatge standard que oferim a Tarragona està format per torres de trossos dalumini retro il·luminats. Per donar elegància al muntatge treballem amb caps mòbils de molta potència, i amb diferents efectes especials (com podria ser, màquines de fum verticals, màquines de foc fred, màquines de fum baix, pistoles CO2, etc.) amb una estructura al centre on disposem de tot l’equip de música. 

MUNTATGE SUPERIOR

El nostre muntatge superior contsa d’una estructura d’uns 6-8m dample, amb focos robòtics LED, tot subjectat a lestructura, també afegint-li tots els efectes especials que tenim (màquines de fum vertical, màquines de foc fred, pistoles de C02, etc). Aquest muntatge que tenim a Tarragona el recomanem per esdeveniments on l’espai sigui molt gran i sobretot alt o per exteriors, ja que es necessita un gran espai. 

dj de bodas en tarragona
muntatges esdeveniments Tarragona

MUNTATGES
REALS

muntatges esdeveniments Tarragona
bengalas de colores para bodas
dj de bodas en tarragona
dj de bodas en tarragona

COM SÓN ELS NOSTRES MUNTATGES D’ESDEVENIMENTS?

A continuació podreu veure les dues tipologies de muntatges que Show Events pot fer per un esdeveniment o per una boda. Els nostres DJ’s i muntadors uneixen esforços per muntar i tenir una posada en escena de 10!

Si necessites un DJ per la teva boda o un DJ per un esdeveniment empresarial, estàs al lloc indicat. I, com sempre diem el team de Show Events un ball sense màquines de fum no és el mateix. Creem un ambient íntim que t’envolti i puguis deixar-te emportar. 

Nosaltres, com a dj’s d’esdeveniments, no només ens encarreguem de punxar música a la discoteca. Intentem ser un actiu bàsic per la teva boda! Des del muntatge fins a la festa final. 

VOLS MÉS INFORMACIÓ? CONTACTA'NS

CONTACTE

info@showeventsmusic.com

(+ 34) 633 09 80 63

Open chat