Coneix
SHOW EVENTS

 

Dj’s professionals a tarragona

· show must go on

Què és Showevents?

Show Events és sinònim de festa. 

Show Events, l’equip de DJ per a festes per esdeveniments a Tarragona compta amb DJ‘s professionals & Showman’s, que et portaran la festa i l’animació a tots els nostres events.

Show Events és professionalitat en el nostre sector, comptem amb més de deu anys d’experiència i molts esdeveniments a l’esquena. Des de festes per a bodes fins a esdeveniments d’empresa

Show Events t’ajudarà des de el minut 0 a tenir el millor dia o esdeveniment que hagis tingut mai.

Ens caracteritza que som una empresa diferent.

Som una empresa que comptem amb dj‘s & showman’s professionals, no només punxem música, sinó que som un més de la festa, el nostre equip t’animarà i posarà aquella música que tan i tant t’agrada.

dj para eventos en tarragona

DJ’S TEAM 

dj para eventos en tarragona

Jordi Llurba | Dj a Tarragona

El cap pensant de l’empresa.., porta la música a la sang, 12 anys d’experiència l’avalen, un Dj i Showman professional que pocs n’hi han com ell.

dj para eventos en tarragona

Dani | Dj a Tarragona

És la meitat de Show Events, formar tàndem amb ell és magnific! Un showman de dalt a baix, una persona increible i que porta i fa portar la festa a arreu.

dj para eventos en tarragona

Anna | Asessorament i gestió

És la joia en persona, porta les bodes a la sang, li encanta ajudar a les nostres núvies i als nostres nuvis, s’implica tan i tant als nostres clients que pràcticament és com una convidada més.

dj para eventos en tarragona

Jordi Cortada | Tècnic de llums per esdeveniments

El millor tècnic d’il·luminació que et puguis trobar, domina les llums amb una facilitat brutal. Gràcies a ell sortim tan i tan guapos.

VOLS MÉS INFORMACIÓ? CONTACTA'NS

CONTACTE

info@showeventsmusic.com

(+ 34) 633 09 80 63

Open chat