il·luminació d’esdeveniments

com és la il·luminació dels esdeveniments a tarragona?

Show Events i tot l’equip de música per festes i esdeveniments a Tarragona treballem d’una manera molt exigent el tema de la il·luminació. Ens agrada donar-li protagonisme en tots els esdeveniments que realitzem per donar un plus addicional a la festa i ho personalitzem segons l’ocasió per tal de crear diferents moments clau de l’esdeveniment.

Comptem amb un equip d’il·luminació professional de les millors marques del mercat, que, juntament amb tot l’equip que utilitzem passen periòdicament una revisió. Deixar les màquines impecables per continuar treballant amb seguretat és clau!

dj para eventos en tarragona
dj de bodas en tarragona
muntatges esdeveniments Tarragona

MUNTATGES
d’il·luminació

muntatges esdeveniments Tarragona
bengalas de colores para bodas
dj de bodas en tarragona
dj de bodas en tarragona

La millor il·luminació pel teu esdeveniment!

A Show Events no només ens encarreguem de la sonorització del teu esdeveniment, sigui una boda o corporatiu. Pintem i creem l’ambient adequat per cada moment.

La llum és bàsica per qualsevol esdeveniment. Pot arribar a crear un record únic (a les posteriors fotografies o vídeos) i creant un ambient inimaginable per cada instant.

Ja sigui la durant la discoteca mòbil, en exterior o interior; durant un banquet o un acte concret. La llum i la música faran del teu dia i del moment, un record únic.

VOLS MÉS INFORMACIÓ? CONTACTA'NS

CONTACTE

info@showeventsmusic.com

(+ 34) 633 09 80 63

Open chat