dj per bodes a tarragona

QUè oferim?

Som dj’s per bodes a Tarragona i especialistes en casaments des de fa més de deu anys.

Portem la festa i les emocions allà on anem, som especialistes a crear moments únics i inoblidables.

A banda de dj’s per bodes també oferim un assessorament a mida. No ens dediquem a sonoritzar o ficar música en esdeveniment tan especial com una boda, sinó que fiquem la nostra experiència a disposició de vosaltres.

Tanmateix, cada vegada més els dj’s per bodes oferim diferents tècniques i materials per oferir una posada en escena única creant un ambient inoblidable pels nuvis i els convidats.

Vols una entrada única a l’aperitiu o banquet? Des de l’equip de DJ per festes i esdeveniments a Tarragona t’oferim infinites possibilitats des de bengales de fum de colors fins a espurnes de foc fred.

¿Vols veure els nostres muntatges? Visita’ls!

dj de bodas en tarragona
dj de bodas en tarragona

SHOW

dj de bodas en tarragona
dj de bodas en tarragona
dj de bodas en tarragona
dj de bodas en tarragona

Muntatges de dj per bodes

Show Events disposem de fins a 3 muntatges, de diferents mides: 2m4m i 8m. Però tots els muntatges de so per bodes tenen en comú una posada en escena única i visual. Fiquem a disposició de qualsevol fotògraf de bodes tota la nostra experiència en il·luminació.

T’ajudem a tindre un record únic!

Màquines de fum vertical i xispes fredes

Un ball sense màquines de fum no és el mateix. Aquests aparells t’ajudaran a crear una atmosfera única, un ambient íntim que t’envolti i puguis deixar-te emportar. A més, les espurnes no només són un complement pel ball i discoteca per bodes, sinó també un recurs ideal per convertir la teva entrada a l’aperitiu o banquet en una autèntica festa.

Nosaltres, com a dj’s de bodes, no només ens encarreguem de punxar música a la discoteca. Intentem ser un actiu bàsic per la teva boda!

BENGALES DE COLOR i canyons de confeti

Que no falti color a la teva boda. Fes una entrada única i espectacular, salta i deixa’t envoltar del fum de colors! Mostra el punt més alt de la teva festa amb una pluja de confeti.

dj de bodas en tarragona
bengalas de colores para bodas

wedding planner i assessorament

No només ens veurem per parlar de la música i ens encarreguem d’animar la boda. Assessorem i planifiquem per un dia únic.

dj para eventos en tarragona
dj de bodas en tarragona

Fotomatón a Tarragona

Solen dir que és el major enemic d’un dj de bodes, però no és així! És el complement ideal a un record únic. Salta i balla a cada foto! Descobreix el nostre fotomatón a Taragona.

fotomaton en tarragona
fotomaton en tarragona

VOLS MÉS INFORMACIÓ? CONTACTA'NS

CONTACTE

info@showeventsmusic.com

(+ 34) 633 09 80 63

Open chat